Top specialități dorite înainte de Rezidențiat 2018

Pe parcursul săptămânii trecute ne-a venit ideea de a crea un sondaj pentru a afla care sunt cele mai dorite specialități înainte de rezidențiatul de anul acesta. Am trimis un mail către cei peste 2000 abonați la newsletter-ul Grile-Rezidentiat.ro și am postat pe grupul de Facebook, Rezidentiat 2018, un grup cu aproape 10.000 utilizatori.

Rezultatul?

Probabil cel mai mare sondaj de acest tip din România.

Întrebarea a fost simplă:

Ce specialitate vrei să alegi la Rezidențiat 2018?

WOW, ce avalanșă de răspunsuri! Nu ne-am așteptat.

În primele 4 ore, s-a răspuns la minut și la secundă, predominant din România, dar și din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania. (Ca idee, cine călătorește acum sigur a învățat materia de anul trecut!)

Se putea ‘vota’, dar în primele ore nu se puteau vedea răspunsurile live, exact ceea ce ne doream noi.

Motivul?

Picase site-ul care afișa răspunsurile (am folosit o platformă americană cu care nu vom mai colabora de acum încolo, tocmai din acest motiv).

În total, am adunat puțin peste 3100 răspunsuri unice, dintr-un total estimativ de 5000-5500 candidați la rezidențiatul de anul acesta, dacă se păstrează pattern-ul din anii anteriori. Rezultatele cu siguranță sunt surprinzătore. Având în vedere că au răspuns aproape 60% din totalul candidaților, sondajul poate fi o referință excelentă.

Ce specialitate îți dorești tu la rezidențiatul de anul acesta, și câți alții din țară își doresc același lucru?

Află în continuare.