Top specialități dorite înainte de Rezidențiat 2018

Pe parcursul săptămânii trecute ne-a venit ideea de a crea un sondaj pentru a afla care sunt cele mai dorite specialități înainte de rezidențiatul de anul acesta. Am trimis un mail către cei peste 2000 abonați la newsletter-ul Grile-Rezidentiat.ro și am postat pe grupul de Facebook, Rezidentiat 2018, un grup cu aproape 10.000 utilizatori.

Rezultatul?

Probabil cel mai mare sondaj de acest tip din România.

Întrebarea a fost simplă:

Ce specialitate vrei să alegi la Rezidențiat 2018?

WOW, ce avalanșă de răspunsuri! Nu ne-am așteptat.

În primele 4 ore, s-a răspuns la minut și la secundă, predominant din România, dar și din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania. (Ca idee, cine călătorește acum sigur a învățat materia de anul trecut!)

Se putea ‘vota’, dar în primele ore nu se puteau vedea răspunsurile live, exact ceea ce ne doream noi.

Motivul?

Picase site-ul care afișa răspunsurile (am folosit o platformă americană cu care nu vom mai colabora de acum încolo, tocmai din acest motiv).

În total, am adunat puțin peste 3100 răspunsuri unice, dintr-un total estimativ de 5000-5500 candidați la rezidențiatul de anul acesta, dacă se păstrează pattern-ul din anii anteriori. Rezultatele cu siguranță sunt surprinzătore. Având în vedere că au răspuns aproape 60% din totalul candidaților, sondajul poate fi o referință excelentă.

Ce specialitate îți dorești tu la rezidențiatul de anul acesta, și câți alții din țară își doresc același lucru?

Află în continuare.

Hei, merci că ai citit până aici! 🤗

↓ Te-ar putea interesa și următorul articol...