Cum să folosești Grile-Rezidentiat.ro ca să prinzi specialitatea dorită

Salutare și bun venit în comunitate!

Dacă citești asta, înseamnă că ești interesat(ă) de viitorul tău. Că vrei să înveți eficient, să iei rezi cu notă mare și să prinzi specialitatea pe care ți-o dorești. Pentru asta vreau să te felicit!

Dar dă-mi voie să mă prezint…

Eu sunt Teo, unul din oamenii care au contribuit la ce este Grile-Rezidentiat.ro în ziua de azi: cea mai eficientă și utilizată unealtă în pregătirea pentru concursul de rezidențiat!

Cum să folosești eficient Grile-Rezidentiat, în 3 pași!

Rezolvarea grilelor e extrem de intuitivă, dar vreau să îți arăt exact cum să folosești platforma pentru a fi 100% eficient(ă) încă din prima zi.

Pasul 1

Ca să începi să rezolvi grile, tot ce trebuie să faci e să te loghezi și să mergi în secțiunea TESTE. Iar dacă nu ai cont încă, îți poți crea unul gratuit aici!

Apasă pe ÎNCEPE UN TEST.

Apoi ai 4 moduri din care să alegi:

  • PERSONALIZAT – Perfect pentru începători – Rezolvi toate grilele din capitolele selectate. Poți personaliza multe aspecte ale testului, inclusiv adăugare de cronometru, afișare răspunsuri corecte pe loc, tipul complementului etc.
  • RAPID – Primești un test rapid cu 25, 50 sau 100 de grile din capitolele pe care le selectezi.
  • SIMULARE – Simulezi rezidențiatul, alegând capitolele și numărul de grile complement simplu și multiplu (Ex: 50 simplu, 150 multiplu).
  • REEXAMINARE – Recomandat pentru a te perfecționa – Rezolvi un test cu grilele pe care le-ai greșit anterior

Selectează aria de testare: tematică oficială, licență, subiecte anterioare etc.

Apoi alege capitolele și subcapitolele în pasul următor.

Atenție, doar cei cu Cont Premium pot selecta mai multe subcapitole pentru un test, sau rezolva mai mult de 100 de grile pe zi!

În plus, ca să te apropii de feeling-ul de examen, poți alege să randomizezi întrebările și răspunsurile, să îți setezi un timp limită, să modifici structura complementului, iar dacă vrei să vezi răspunsurile pe loc, trebuie doar să activezi opțiunea aceasta.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să știi că poți edita inclusiv intervalul de grile din care vrei să lucrezi (poate ai lucrat deja o parte din ele).

Nu în ultimul, poți selecta intervalul de pagini din care vrei să rezolvi grile.

După ce ai setat totul așa cum îți dorești, apasă pe ÎNCEPE TESTUL.

Pasul 2

Odată ce ai început un test, ca să rezolvi grile dă click pe răspunsurile corecte sau pe litera corespunzătoare, iar când ești sigur apasă Trimite răspunsul.

Dacă nu ești sigur la o grilă, poți să sari peste selectând o altă grilă în secțiunea de sus.

Dacă ți se pare că o grilă este greșită sau are răspunsul eronat, o poți comenta pe grupul de discuții, sau o poți raporta către echipa de moderatori

Pasul 3

Când ești gata, apasă pe Finalizează testul acum și vezi cum te-ai descurcat.

În pagina Rezultate vezi răspunsurile corecte și greșite, și poți chiar să verifici fiecare grilă în parte.

Ca să înțelegi mai bine, ai deasupra interpretarea răspunsurilor.

Gata! Asta a fost tot pentru azi.

Dar mai sunt multe moduri în care Grile-Rezidentiat te aduce mai aproape de specialitatea dorită. Află mai multe despre cele 12 elemente mai puțin cunoscute ale ecosistemului Grile-Rezidentiat pe care nu toți colegii tăi știu să le folosească, pentru a avea un avantaj!

Hei, merci că ai citit până aici! 🤗

↓ Te-ar putea interesa și următorul articol...